Política

El Suprem invalida el PGOU de Castelló

L'alt tribunal afirma que l'Ajuntament no va executar correctament una sentència que l'obligava a revisar-lo

El Tribunal Suprem ha resolt positivament els recursos de cassació de tres veïns de Castelló contra la decisió del TSJ valencià que va considerar rectificats els errors en el pla general d'ordenació urbana que en van motivar l'anul·lació pel Suprem en desembre de 2008.

L'actual pronunciament del Suprem, segons han filtrat diversos mitjans de comunicació, estima que l'Ajuntament de Castelló no va executar correctament la sentència que l'obligava a revisar-lo i autoritza els veïns que ho van denunciar a demanar la inclusió de les modificacions substancials que s'han produït en la ciutat i que no apareixien en l'última exposició al públic del PGOU.

Segons l'opinió del Bloc a l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, la sentència deixa clar que el PGOU actual “no existeix” i ha culpat l'anterior alcalde de Castelló, ara president de la Generalitat, Alberto Fabra, i l'actual, Javier Moliner, de deixar l'urbanisme de la ciutat en un “desconcert legal” que dificulta reactivar la construcció.

Per la seua part, la portaveu socialista a l'Ajuntament de Castelló, Amparo Marco, ha demanat la compareixença del regidor d'Urbanisme, Miguel Ángel Mulet, perquè explique el contingut de la sentència al mateix temps que ha criticat la “irresponsable” política urbanística del PP.

Mulet ha afirmat que aquesta sentència del Suprem “no anul·la” el PGOU de Castelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.