Política

Empresaris i sindicats d'Alzira estudien amb Compromís un Pla d'Ocupació

El pensen impulsar amb els diners extra del “Catastrazo” de Rajoy

Compromís per Alzira s'ha reunit amb l'Associació Empresarial d'Alzira i amb els sindicats CCOO, UGT. i Intersindical Valenciana a fi de plantejar un pla d'ocupació que puga resultar interessant per a la localitat.

Els empresaris han mostrat la seua preocupació per la pujada de la contribució, i han preguntat si es podria fer una revisió dels valors cadastrals a la baixa. Els membres de la coalició Compromís comentaren que eixa sol·licitud ja la van traslladar a l'equip de govern i no va ser acceptada.

També mostraren la seua preocupació pel comerç local. Al voltant del 50 % dels comerços han tancat. En aquest sentit, la proposta feta davant del Consell Assessor de comerç junt als altres partits en l'oposició per a que Alzira siga un centre comercial obert, amb el compromís de reunir-nos per a tractar el tema, es troba en via morta.

Quant als sindicats, es va tractar la reforma laboral, la situació del PATER (Pacte Territorial per l'ocupació) a la comarca i la situació de l'atur a Alzira i a la comarca.

En les dos reunions s'ha tractat la proposta que traslladada a l'equip de govern que els diners que l'Ajuntament recaptarà per la pujada del IBI imposada per Rajoy, es dediquen a crear o impulsar l'ocupació.

En eixe sentit, amb la delicada situació que estan passant molts veïns i veïnes d'Alzira, Compromís opina que s'ha d'anar tots a una, tant l'administració pública com els empresaris i els agents socials per crear situacions que afavorisquen l'eixida de la crisi o, almenys, la minorització del seu impacte, creant llocs de treball en el sector públic i privat.

S'ha insistit que aquest Pla d'Ocupació siga transparent, que no done lloc al clientelisme polític i que, per tant, l'esforç que han de fer els contribuents alzirenys revertisca en la millora de situacions que, en alguns casos, són molt delicades, més del que pareix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Europa

Set morts en l’onada d’incendis que afecta el centre i el nord de Portugal

Barcelona
memòria democràtica

Torna la campanya per fer de Via Laietana 43 un espai de memòria

barcelona
unió europea

Qui és qui a la nova Comissió Europea de Von der Leyen?

barcelona

La consellera d’Educació, Esther Niubó, renuncia al càrrec de regidora

Castelldefels
guerra a europa

Kíiv busca forçar Rússia amb més pressió mentre continua cedint terreny en l’est

barcelona
pròxim orient

L'Unrwa denuncia que Israel no dona visats als treballadors humanitaris

barcelona
Política

Madaula denuncia un intent de “perjudicar-la” en el cas d’Eduard Pujol

barcelona
política

Parlon vol “revertir la corba delinqüencial” a Catalunya

barcelona
política

El govern manté 47 dels 167 alts càrrecs

barcelona