Política

En el poble de la consellera d'Educació també ha hagut concentracions

Torrent de l'Horta ha viscut una concentració com a poques de les que s'han realitzat a la vila

Torrent ha viscut una de les manifestacions amb més participació dels darrers anys. S'ha tallat el trànsit al carrer de l'Ermita davant de l'edifici de l'Ajuntament i s'hi ha concentrat una gran quantitat de persones.

Per a la jornada de dijous 23 de febrer hi havia convocades concentracions contra les retallades en els serveis públics davant dels ajuntaments del País Valencià. L'esperit de la #PrimaveraValenciana també s'ha encomanat a la localitat de naixement de l'actual consellera d'Educació Mª Josep Català.

Finalment, la concentració s'ha dirigit cap a la plaça de Moralets apujant l'Avinguda del País Valencià i tallant el trànsit durant una estona, davant d'on té la seua el Partit Popular. Tot ha transcorregut sense incidents i enmig de l'enginy dels alumnes dels diferents centres educatius del poble que hi eren presents, amb pancartes i cartells reivindicatius molt originals.

A uns passos de casa de la consellera

P.Rossell

La concentració de la ciutat més gran de la comarca de l'Horta ha tingut lloc a escassos 100 metres del domicili particular de la consellera d'Educació. Allà s'ha pogut escoltar com encara ara ni tan sols s'han presentat les maquines excavadores per a preparar els terrenys a la que ha de ser l'escoleta número 10. Tampoc no s'ha previst res per a la remodelació i ampliació del centre d'educació especial La Encarnació, no hi ha notícies sobre la construcció d'un centre de formació de persones adultes que substituïsca l'actual infraestructura minúscula, antiquada i estreta que alberga aquest segment educatiu. Es desconeix quan aquesta localitat disposarà d'una escola d'idiomes amb certa dignitat i amb autonomia... un grapat de problemes que la vila viu des que el PP governa a la comunitat autònoma i que els retalls no permeten somiar en la solució.

També des del domicili de la consellera d'Educació es deu haver pogut escoltar la necessitat dels centres concertats, que estan passant les de sant Amaro per poder tirar endavant i per escapolir-se de les pòlisses dels bancs que han hagut de subscriure degut als impagaments del departament que Català gestiona des de fa vora dos mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.