Política

La delegada del govern escridassada a Gandia

Els socialistes decideixen no acudir a la reunió prevista a l'Ajuntament

Els ciutadans concentrats a la plaça li demanen que signe al llibre de “deshonor”

  • Paula Sánchez amb el conseller Serafín Castellano. EL PUNT-AVUI.

El PSPV-PSOE de Gandia ha decidit no rebre a la delegada del Govern, Paula Sánchez de León, en la seua visita a Gandia per a signar en el llibre d'honor de la ciutat. Una decisió que es pren, segons han explicat els socialistes, en senyal de protesta per la brutalitat amb la qual la Policia Nacional va tractar els estudiants que es manifestaven als carrers de València durant les protestes pels retalls en matèria d'educació per part de la Generalitat Valenciana.

Segons ha declarat el regidor del Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, és “una falta de respecte i una burla que Torró convide a Sánchez de León a signar en el llibre d'honor de Gandia sense haver donat encara explicacions per les lamentables càrregues policials durant les manifestacions estudiantils a València”. Una actuació que el socialista ha recordat que ha criticat fins i tot el sindicat de la Policia.

La delegada ha hagut d'entrar per la porta de darrere de l'edifici davant la concentració de ciutadans vigilats per un contingent poc habitual de la policia, que han demanat que signe al llibre de ”deshonor” de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.