Política

Obama convida Rajoy a la Casa Blanca en la primera trobada a Seül

El president nord-americà i el mandatari espanyol han tingut una breu conversa durant la Cimera de Seguretat Nuclear a Seül

El dirigent dels EUA espera “enfortir els llaços” amb Espanya

El president nord-americà, Barack Obama, ha mantingut una breu trobada amb el president espanyol, Mariano Rajoy, i l'ha convidat a visitar-lo a la Casa Blanca, en el que serà la primera reunió entre els dos mandataris i que, segons fonts del govern espanyol, s'espera concretar en breu.

Obama i Rajoy s'ha saludat poc abans de la foto de família de la Cimera de Seguretat Nuclear que se celebra a Seül i després han tornat a coincidir durant un parell de minuts, abans de l'inici de la segona sessió plenària.

“Sé que els nostres equips estan treballant molt bé junts”, li ha dit Obama al president del govern espanyol, amb qui ha comentat la situació econòmica.

La Casa Blanca ha assegurat que els dos mandataris han mantingut “una bona conversa”, en la qual Obama ha reiterat “que espera col·laborar molt” amb el nou cap del govern espanyol i “enfortir els llaços” entre els dos països.

Obama ha lamentat no poder parlar en castellà, encara que ha apuntat que les seves filles l'estan estudiant i que li ensenyaran: “Podrien fer d'intèrprets”, ha fet broma.

“Els meus fills també estudien anglès. I jo també”, ha respost Rajoy, que s'està començant a dir algunes frases en anglès durant les trobades que està mantenint amb els mandataris estrangers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.