Política

Alarte diu que no serveix un projecte construït des de la negació

El secretari del PSPV-PSOE acusa a Puig d'apoltronar-se en els càrrecs durant els últims trenta anys

Si es compleixen les previsions Jorge Alarte ha pronunciat al paranimf de la Universitat d'Alacant el seu últim discurs com a secretari general de la formació socialista. Amb les seues paraules ha deixat ben clar que vendrà cara la seua derrota davant l'altre aspirant que va aconseguir els avals per a presentar la candidatura, Ximo Puig. L'alcalde de Morella i totes “les famílies” que donen el seu suport al projecte l'Alternativa Progressista, han sigut objecte d'un discurs dur en què ha subratllat que cal oblidar-se del passat de forma definitiva per construir el futur. “He intentat en nombroses ocasions aconseguir un consens a favor del projecte de renovació i transformació, però no ha sigut possible. Construir un projecte des de la negació, la tornada de la tornada, el retorn no serveix per al canvi polític. Això sols serveix per a construir alternatives internes”, ha advertit.

Alarte ha insistit, tal i com va fer ahir, que ha tingut tot en contra i que va ser elegit secretari general quan ni tan sols ocupava un escó a les Corts. El líder socialista ha advertit que si finalment Puig resulta ser el vencedor tornarà a repetir-se aquesta situació, que “en absolut afavoreix el nostre projecte”. L'actual secretari general ha defès una vegada més la gestió del grup parlamentari, que ell encapçala, per a materialitzar el projecte socialista.

El síndic socialista ha assegurat que la seua voluntat és presentar-se als pròxims comicis i no es dóna per mort políticament.” El meu projecte és guanyar les eleccions i no estar hui en un càrrec i trenta anys més tard en un altre”, ha atacat directament a Puig. Per això ha instat als delegats dels dos aspirants que ahir van quedar fora de competició a votar la seua candidatura. “Esteu lliures, lliureu-vos de qualsevol greuge. Que la vostra decisió siga futur i avant. Sigueu valents. No accepteu cap componenda: el futur col·lectiu del socialisme valencià està a les nostre mans, ja ho vaig dir en 2011 pensava que no hauria de tornar-lo a dir”, ha conclòs Alarte. Seguidament s'ha produït l'abraçada protocol·lària amb Puig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.