Política

Puig dóna la vicesecretaria general del PSPV a Pajín i fa portaveu Romeu

Alfred Boix serà vicesecretari d'Organització

L'exministra Leire Pajín serà la pròxima vicesecretària general de la comissió executiva del PSPV, segons han confirmat fonts properes a l'entorn del nou secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig.

En el nucli dur de l'executiva també estarà el que ha sigut un dels aspirants a liderar el PSPV, Francesc Romeu, que ocuparà els càrrecs de vicesecretari de Comunicació i portaveu. La vicesecretaria d'Organització serà per a Alfred Boix.

També formaran part de l'executiva l'exdelegada del govern espanyol al País Valencià, Ana Botella, que ocuparà el càrrec de vicesecretària d'Economia.

El vicesecretari de Polítiques Integradores serà Miguel Soler, el secretari de Relacions Polítiques serà Ciprià Ciscar, i la secretària de Moviments Socials, Ana Paula Cid, regidora socialista a l'Ajuntament d'Alacant i diputada autonòmica. Rosa Peris serà la nova secretària d'Igualtat.

L'executiva proposada per Ximo Puig, ha de ser aprovada aquest diumenge amb els vots dels delegats del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.