Política

L'Ajuntament d'Ibi no ha creat la comissió que ha de revisar la gestió administrativa

La proposta d'EU va rebre el suport de tots els grups en un ple celebrat fa tres mesos

Al desembre del 2011, en el Ple ordinari celebrat el 22/12 i a proposta d'EUPV-Ibi, es va acordar, per unanimitat, l'engegada de la Comissió Especial de Suggeriments i Reclamacions en l'Ajuntament d'Ibi. Però segons denuncia el grup municipal d'EUPV-Ibi tres mesos després encara no s'ha constituït aquesta comissió, pas preceptiu per a la seua posada en marxa i la redacció del reglament que ha de regir el seu funcionament.

La proposta d'EU va obtindre el suport de tots els grups que formen la corporació municipal i tindran una representació proporcional en el citat organisme.

El portaveu d'EUPV en l'Ajuntament d'Ibi, Santi García Devesa, lamenta que hagen transcorregut tres mesos des d'aquell acord plenari i responsabilitza a l'alcaldessa d'Ibi per no haver mogut ni un dit per a complir l'acordat. García entén que en l'actual context social, es fa necessari engegar tots els mecanismes que garantisquen als ciutadans la qualitat dels serveis municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.