Política

Demanen a Alzira que es modifiquen les bases de les ajudes de menjador escolar

Es tracta d'obrir la convocatòria a tots els centres de la localitat, públics i concertats perquè aquesta no siga una mesura discriminatòria

Recentment la Regidoria d'educació de l'Ajuntament d'Alzira ha publicat les bases de la convocatòria d'ajudes assistencials de menjador escolar pel proper curs 2012-2013. Aquesta convocatòria es dirigeix exclusivament com en els darrers cursos, a l'alumnat de segon cicle d'Educació Infantil i d'Educació Primària dels centres concertats.

D'alguna forma l'objectiu de les beques, el que intenta compensar és la possible discriminació de l'alumnat de la ciutat que no rep l'ajuda assistencial de la Conselleria d'Educació, de la qual són beneficiaris els xiquets i xiquetes de l'ensenyament públic.

Des de Compromís per Alzira, pensen que donades l'actual situació de crisi econòmica i de retallades que afecten directament a totes les famílies de la vila, “la convocatòria del departament que dirigeix la regidora Juárez, és discriminatòria i poc compensadora si atenem a les circumstàncies de manca d'informació i precipitació en que s'han convocat les beques de Menjador, Transport i Llibres de la Conselleria. Totes en la darrera setmana del mes de juny i primers dies de juliol, quan ja s'ha acabat el curs i les famílies pràcticament han desaparegut de l'escena escolar”.

Per això la Coalició li demana al departament d'Educació i al seus serveis tècnics que modifique la convocatòria i que aquesta siga oberta a tots els centres de la localitat, públics i concertats. A la vegada que es redacte una base que arreplegue l'exclusió de l'ajuda de l'Ajuntament per a tot l'alumnat beneficiari de la beca de la Conselleria. En cas de no fer-se així, Diego Gómez assegura que “estarem desenvolupant una mesura discriminatòria, no entesa pels nostres ciutadans i ciutadanes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.