Política

El PSPV de Gandia presenta un recurs contra la taxa del fem

Els socialistes continuen animant a la ciutadania a presentar el recurs com a mesura de pressió per a que Torró no faça pagar el doble als gandians

El secretari general dels socialistes de Gandia i portaveu del Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament, José Manuel Orengo, s'ha sumat a la campanya “No pagues doble”, que estan impulsant els socialistes per a evitar que els gandians paguen dues vegades per la recollida del seu fem. Concretament, Orengo, acompanyat per altres regidors socialistes, va presentar el recurs per al rebut del fem de la Casa del Poble, seu del partit.

A aquest fet cal sumar la presentació del recurs per part de tots els regidors socialistes amb domicili propi, sumant-se així a una campanya “en un acte de responsabilitat i donant exemple del que estem explicant”, ha dit Orengo, qui ha afegit que, a poc a poc, la campanya està rebent el suport de la ciutadania.

Els socialistes han recordat que la campanya neix a partir del fet que Torró i el seu govern del PP no han fet els deures que els va manar el consorci zonal de residus, que a partir d'aquest mes de juliol, és l'encarregat de gestionar el tractament del fem tal i com ordena la llei impulsada per la Generalitat Valenciana. Aquest consorci va instar als ajuntaments a modificar l'ordenança per emetre un rebut del fem que cobrara pel servei de sis mesos, perquè a final d'any serà la Diputació de València la que gire un altre rebut pels altres sis mesos.

Però en opinió dels socialistes gandians, “la desídia del govern de Torró ha fet que el rebut de l'Ajuntament de Gandia siga per un any complet, provocant que els gandians, quan reben a finals d'any el rebut de Diputació, hagen pagat injustament dues vegades pels mesos de juliol a desembre”. Així, amb el recurs que faciliten els socialistes, es sol·licita la devolució dels diners cobrats de més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.