Política

El Consell Agrari de Morella reivindica invertir en desenvolupament rural

El nou ens de participació es constituïx i celebra la primera reunió

L'Ajuntament obté la concessió per a extraure aigua de la zona de la Masia Torre Segura

El nou Consell Agrari s'ha constituït i ja ha celebrat la primera reunió del nou mandat. En ella, es van abordar distints temes de gran rellevància per al sector primari, com les inversions en desenvolupament rural, els permisos per a extraure aigua o el Pla de Trànsit per al 53 Sexenni.

Els membres del Consell van analitzar qüestions positives i negatives per al futur immediat del sector. Entre les primeres, destaca la concessió del permís que ha atorgat la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre per a extraure aigua del riu i de la bassa ubicades en la zona de la Masia Torre Segura. A més, l'Ajuntament té un altre punt en què es pot aconseguir aigua, que és Vinatxos, on s'ubica un dipòsit. Finalment, continua treballant en el punt de subministrament d'aigua del Polígon, per a solucionar uns problemes i que es puga realitzar este servei. Per a fer ús de qualsevol d'estos punts, cal posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Morella. Respecte a les notícies negatives, destaquen els retalls del Govern en les polítiques de desenvolupament rural, que han deixat sense pressupost per a este efecte a la Mancomunitat Taula del Sénia. Per este motiu, en 2012 no es realitzen obres de millora en els camins rurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.