Política

Els socialistes de Gandia denuncien l'abandó turístic

Les vacances del personal i la dedicació de l'alcalde a qüestions privades és la causa de la crítica del PSPV local

La regidora del PSPV-PSOE Diana Morant ha criticat hui que els màxims responsables en matèria de Turisme en el govern de Gandia, Arturo Torró i Javier Reig, hagen abandonat la ciutat i se n'hagen anat de vacances en plena temporada alta, en el mes d'agost d'una campanya que no està caracteritzant-se precisament per ser tranquil·la i fàcil.

Però no només és Torró qui ha abandonat la ciutat. El regidor no electe Javier Reig, en qui Torró delega totes les àrees que ell controla (com és el cas de Seguretat, Turisme o Personal, entre d'altres), també està de vacances en plena temporada alta turística.

De fet, ara mateix, la vila viu les obres de la platja, tots els problemes dels xiringuitos que van arribar tard i mal, el Gandia Shore, el Maremagnum o les queixes veïnals constants pels problemes amb els sorolls i altres molèsties.

En aquest sentit, Morant ha obert la porta al debat sobre si els polítics i els tècnics de la casa deuen o no agafar quasi tots les vacances en el mes d'agost, deixant-lo com a un mes pràcticament inhàbil en el qual no hi ha plenari ni comissions informatives i la gestió es redueix a la mínima expressió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.