Política

Subratllen Ainara Aparisi com l'endollada de la setmana a Gandia

Es tracta de la directora de l'Escoleta Infantil de Santa Anna, filla de l'expresident de la Federació de Veïns que deixà el PSOE per afiliar-se al PP

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “L'endollat de la setmana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 persones que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom d'Ainara Aparisi Muñoz, directora de l'Escoleta Infantil de Santa Anna, i abans educadora de la EPA (Escola d'Adults) de l'Ajuntament de Gandia en el Grau. Aparisi ha estat contractada com a educadora de les escoletes, i el seu nom es destapa la mateixa setmana en què els Socialistes de Gandia han denunciat que molts favors de campanya del PP han estat pagats amb una plaça d'educadora en les escoletes infantils.

Aparisi és, a més, filla de Paco Aparisi, ex president de la Federació de Veïns de Gandia, ex militant del PSOE, que abandonà per tal d'afiliar-se al PP, fundar després Plataforma de Gandia i abandonar finalment també esta formació per integrar-se de nou el Partit Popular.

La seua germana és en l'actualitat membre del Comité Executiu del PP de Gandia, responsable del barri de Marxuquera, i ha estat assessora en la Diputació amb el PP.

Ainara Aparisi ja va ser premiada en febrer d'enguany amb una plaça d'educadora de la EPA, al temps que el govern del PP acomiadava a les educadores d'esta Escola, que feia 23 anys que prestaven eixes tasques d'educació d'adults en el Grau de Gandia. Les educadores van ser acomiadades per tal de col·locar a Aparisi.

Segons han denunciat els Socialistes, amb esta nova col·locada es demostra que “les retallades del govern del PP de Gandia sols són per a la gent que no té el carnet del PP”, al temps que han denunciat que “les retallades són una mentida, perquè els endollats augmenten cada setmana, i en este cas es veu com es recol·loca gent mentre es despatxa altra”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.