Política

Nou avions treballen en l'incendi que s'ha declarat a Riba-roja

El foc s'ha iniciat sobre les dos del migdia en les proximitats d'un centre escolar

Les flames s'han estés ràpidament a una zona de bosc i urbanitzacions que han sigut desallotjades

Són ja nou els mitjans aeris que treballen en l'extinció de l'incendi forestal declarat a primeres hores de la vesprada en el terme municipal de Riba-roja de Túria i que afecta a una zona forestal. Fonts del Centre de Coordinació d'Emergències han informat que, a més dels mitjans aeris, també estan treballant en la zona 5 brigades, tres autobombes.

L'incendi s'ha iniciat, per causes no precisades, al voltant de les 14.00 hores en una zona de matolls i molt prompte s'ha estés a una zona forestal. En la rodalia del focus de foc existeixen urbanitzacions, habitatges aïllats i un col·legi, el María de Iciar, que ha estat desallotjat de forma preventiva.

Les setanta persones (20 alumnes i 50 adults, entre professors i personal del centre) han estat evacuats a causa del abundant fum i per la proximitat de les flames, que han sigut atallades pels bombers prop de les instal·lacions



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.