Política

Malestar a Torrent per l'apujada d'impostos i la creació d'una ràdio local

El Grup Municipal Socialista s'oposa a l'apujada dela contribució i ala despesa que suposa una emissora municipal

Els socialistes de Torrent han presentat una vintena d'esmenes a les ordenances fiscals i sol·licita la derogació de tres taxes municipals per considerar que no es pot gravar més a les famílies d'aquest municipi de la comarca de l'Horta.

El síndic portaveu del PSPV-PSOE de Torrent, Andrés Campos, no entén com des de la municipalitat es té la pretensió d'aprovar unes ordenances fiscals que comporten una pèrdua de poder adquisitiu de la ciutadania i és per això que troba que s'han de congelar la major part d'impostos, taxes i serveis públics.

Però a més d'això, els socialistes torrentins manifesten que resulta inversemblant que ara el PP vulga gastar-se 100.000 euros en la creació d'una emissora municipal i crear una taxa nova per la prestació d'aquest servei.

El partit polític denunciant, assegura que aquestes modificacions que pretén el PP que sustenta la majoria absoluta a la municipalitat torrentina, “son augments desproporcionats, injustos i insolidaris i deixen ales clares la manca de criteri de justícia social que té el partit del govern”.

Mai ho han entés a aquest poble

Pere Rossell

En realitat no és la primera vegada que el PSOE torrentí posa objeccions a la promoció d'un mitjà de comunicació municipal. La història ve de lluny i s'ha de dir que els anteriors alcaldes d'aquest color polític, mai no ho han entés. Amb l'excusa que la iniciativa privada ja faria el que convindria, sempre van deixar que emissores alegals camparen per les ones hertzianes d'aquesta localitat.

Ni Jesús Ros ho va entendre, ni tampoc ho va saber canalitzar l'alcalde interí Josep Bresó, que va barrar la possibilitat que el poble més gran de la comarca de l'Horta, disposara d'una emissora municipal, en plena efervescència de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

Una cosa és aquesta, però una de ben diferent és que els actuals governants d ela vila vulguen gastar-se 100.000 euros en la posada en marxa d'aquest mitjà de comunicació que no necessita tant de pressupost. Això ho saben les persones que estan pròximes als mitjans de comunicació, però sembla que els conservadors que ara governen voldran afavorir algun conegut o saludat perquè va molta diferència entre els 30.000 euros necessaris per posar en marxa una emissora ie ls 100.000 que ells volen regalar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.