Política

Els socialistes torrentins acusen el PP de desinterés per Consell de Cultura

No el consulten per a cap tema cultural que s'hi planteja a la localitat

Des que fou aprovat la constitució del Consell Municipal de Cultura d ela vila de Torrent el passat 24 de desembre de 2011, aquest òrgan consultiu municipal, tan sols s'ha reunit en dues ocasions i cap d'elles per tractar temes considerats com a importants pel grup polític denunciant.

L'últim greuge patit per aquest consell municipal, ha estat el ninguneig patit a l'hora de tractar els premis Carta de Poblament, on son guardonats persones que han desenvolupat tasques beneficioses per a la societat o la vila en matèria d'art, lletres, esports, ciència, tecnologia, medi ambient, societat i concòrdia.

Per als Grup Municipal Socialista, “el PP ens té acostumats a grans anuncis en la premsa, que després no es traslladen en accions reals (hospital, zona industrial “sèquia de Picanya”, soterrament vies...) doncs pareix que ara també volen jugar amb el bon nom i prestigi dels membres del Consell Municipal de Cultura.

Només volien un titular i no l'opinió autoritzada de les persones que el configuren, i s'observa com el senyor regidor de Cultura no està dotant a aquest consell del contingut real que es mereix.

Menys participació a cada pas

Pere Rossell

En realitat, als regidors i regidores torrentins inscrits al partit de l'alcaldessa Empar Folgado, no els acaba de fer el pes cap òrgan consultiu on hi haja possibilitat de llibertat d'expressió. No és la primera vegada que aquests òrgans, es veuen tenallats per la voluntat del responsable polític de torn i al llarg dels anys en que hi (mal)administren la Casa de la Vila, s'han donat casos ben sonats.

Es desmantellà el Consell de Participació Ciutadana. s'ha posat el boç a la federació d'Associacions Ciutadanes, s'ha creat un succedani de federació veïnal totalment controlada, fins i tot la Junta local Fallera no ha pogut dir ni "mu" davant la supressió d ela falla municipal...

El Consell de Cultura hauria d'haver emès informe respecte de temes tan preocupants com la situació i millora d ela cultura al poble, la pujada d el'IVA en l'àmbit culturals, les troballes del fossat de la vora d ela Torre d ela plaça major, les façanes de cases i construccions del nucli antic... però res d'això preocupa al responsable de Cultura municipal. Ell és ben Modest i vol que l'òrgan consultiu d'aquest àmbit, també peque de modèstia. Déu meu, senyor; estem apanyats amb aquesta tropa!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Biden participarà en la campanya electoral de Kamala Harris

barcelona
iran

Pezeshkian nomena cap d’Exteriors el negociador del pla nuclear

barcelona
política

Illa s’emporta el nucli dur al govern amb Romero a Economia i l’ex de Junts Sàmper a Empresa i Treball

madrid
POLÍTICA

Paneque serà portaveu del govern d’Illa i assumirà Territori, Habitatge i Transició Ecològica

Girona

Vidreres aprova el Pla de Gestió Ètica de colònies de gats

VIDRERES
estats units

L’equip de Trump denuncia que han piratejat les seves comunicacions

barcelona
israel

La fiscal general ordena aturar les subvencions a les llars d’infants als ultraortodoxos

barcelona
regne unit

La fiscalia estudia endurir les penes per als autors dels aldarulls ultres

barcelona
guerra a europa

Zelenski admet l’operació de tropes ucraïneses en territori rus

barcelona