Política

Es proposa a Ibi que els descomptes de la vaga s'apliquen a serveis socials

Una moció presentada per Esquerra Unida en nom dels sindicats de classe ho sol·licita a l'Ajuntament

El grup polític d'Esquerra Unida a l'ajuntament d'Ibi, ha fet entrar per registre una moció mitjançant la qual, se sol·licita que la quantitat equivalent a les retribucions del personal i dels càrrecs públics que han fet vaga durant el 14 de novembre, es destinen a projectes d'emergència del departament de Serveis Socials del municipi.

Aquesta sol·licitud ha estat motivada per les centrals sindicals que tenen representació al consistori així com diverses organitzacions socials del poble que també s'han expressat en el mateix sentit, arran la vaga general convocada per aquestes i per les 150 organitzacions socials que formen part de la Cimera Social.

Temporal a la vila

Durant la jornada anterior al dia de vaga general, la localitat va patir un temporal de vent, que va fer caure arbres i altres infraestructures a la calçada. Un temporal que provocà sobre la ciutat ventades de vora 100 quilòmetres per hora i que afecta la vida quotidiana de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.