Política

Fabra demana als quadres del seu partit actuar amb seriositat i rigor

La crida ha estat feta ala reunió interparlamentària del Partit Popular que ha estat feta a Elx

El president del Partit Popular de la comunitat valenciana, Alberto Fabra, ha demanat als més de 150 parlamentaris reunits ahir dissabte en un hotel de la vila d'Elx, a “treballar com una sola persona i a actuar amb seriositat, responsabilitat, rigor i exemplaritat”.

En la cloenda de la jornada interparlamentària del PPCV, què també ha comptat amb la participació del vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, Fabra ha apostat per posar en comú totes les polítiques del PPCV perquè la ciutadania perceba que “el partit respon com una única persona i un únic pensament. Com a un partit que diu el mateix en tots els parlaments allà on hi té representació a nivell autonòmic, nacional o europeu”.

Fabra va insistir ahir en la importància que els populars recorden que la ciutadania els va triar de manera majoritària perquè defensaren els interessos de la comunitat i intentaren resoldre els problemes existents.

Per aquesta raó, va instar els assistents a treballar com a un rellotge i a fer esforços perquè el compromís, el treball i la comunicació siga el denominador comú de tota la militància així com dels dirigents i representants polítics.

Respecte dels grups de l'oposició, va exhortat els presents a “no participar en els circs que munten i no consentir que ens insulten perquè hem de tenir clar que nosaltres estem per a resoldre problemes i la ciutadania ens demana respostes”.

Protestes a les portes

Pere Rossell

Des de primera hora del matí de dissabte, una colla de joves representants de grups socials i ciutadans, van rebre els participants del PP amb una escridassada com a senyal de protesta per les polítiques que s'hi apliquen al País Valencià i per les decisions que afecten la qualitat de l'ensenyament, la sanitat, la dependència, el benestar social i els serveis públics en general.

Els joves, tot i que no han estat molt nombrosos, han procurat posar l'accent en els problemes reals de la ciutadania i han contribuït a que els parlamentaris assistents no entraren debades a aquesta reunió convocada pel partit que sustenta el president Fabra i la dotzena d'imputats que seuen encara als escons de les Corts Valencianes.

Les pancartes exhibides feien referència a l'espoli que el poble valencià està patint en l'àmbit econòmic, social, i cultural i una altra, advertia els presents que la ciutadania no és patrimoni de cap partit polític i menys encara del que ara gestiona la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA
política

Torra i Borràs demanen que s’aixequi la suspensió de sou i feina als mossos investigats

barcelona

Els Bombers de Girona pendents de judici per l’1-0 demanen l’amnistia

GIRONA
bangladesh

El cap del Tribunal Suprem dimiteix davant les noves protestes

barcelona