Política

Fabra demana als quadres del seu partit actuar amb seriositat i rigor

La crida ha estat feta ala reunió interparlamentària del Partit Popular que ha estat feta a Elx

El president del Partit Popular de la comunitat valenciana, Alberto Fabra, ha demanat als més de 150 parlamentaris reunits ahir dissabte en un hotel de la vila d'Elx, a “treballar com una sola persona i a actuar amb seriositat, responsabilitat, rigor i exemplaritat”.

En la cloenda de la jornada interparlamentària del PPCV, què també ha comptat amb la participació del vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, Fabra ha apostat per posar en comú totes les polítiques del PPCV perquè la ciutadania perceba que “el partit respon com una única persona i un únic pensament. Com a un partit que diu el mateix en tots els parlaments allà on hi té representació a nivell autonòmic, nacional o europeu”.

Fabra va insistir ahir en la importància que els populars recorden que la ciutadania els va triar de manera majoritària perquè defensaren els interessos de la comunitat i intentaren resoldre els problemes existents.

Per aquesta raó, va instar els assistents a treballar com a un rellotge i a fer esforços perquè el compromís, el treball i la comunicació siga el denominador comú de tota la militància així com dels dirigents i representants polítics.

Respecte dels grups de l'oposició, va exhortat els presents a “no participar en els circs que munten i no consentir que ens insulten perquè hem de tenir clar que nosaltres estem per a resoldre problemes i la ciutadania ens demana respostes”.

Protestes a les portes

Pere Rossell

Des de primera hora del matí de dissabte, una colla de joves representants de grups socials i ciutadans, van rebre els participants del PP amb una escridassada com a senyal de protesta per les polítiques que s'hi apliquen al País Valencià i per les decisions que afecten la qualitat de l'ensenyament, la sanitat, la dependència, el benestar social i els serveis públics en general.

Els joves, tot i que no han estat molt nombrosos, han procurat posar l'accent en els problemes reals de la ciutadania i han contribuït a que els parlamentaris assistents no entraren debades a aquesta reunió convocada pel partit que sustenta el president Fabra i la dotzena d'imputats que seuen encara als escons de les Corts Valencianes.

Les pancartes exhibides feien referència a l'espoli que el poble valencià està patint en l'àmbit econòmic, social, i cultural i una altra, advertia els presents que la ciutadania no és patrimoni de cap partit polític i menys encara del que ara gestiona la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.