Política

La dona de Bustos insisteix que cap dels implicat pel Cas Mercuri ha participat en una trama de corrupció

Montserrat Costa assegura que “mai” va cobrar cap comissió

L'alcalde de Sabadell i el cap de la Policia Local, entre els citats a declarar aquest diumenge

La dona de Manuel Bustos i cap de gabinet de l'alcaldia de Sabadell, Montserrat Costa, ha insistit en la seva innocència pel que fa a la seva presumpta vinculació amb el Cas Mercuri de corrupció urbanística. “Jo personalment, i tots nosaltres, tenim la consciència molt tranquil·la”, ha dit Costa davant els mitjans de comunicació reunits davant els jutjats de Sabadell, un cop ha acabat de declarar. Ha reiterat que cap dels imputats està vinculat “a cap trama de corrupció urbanística” i ha assegurat “que mai hem cobrat una comissió”. Aquest diumenge està citat a declarar el batlle de la capital vallesana i el cap de la policia local, entre d'altres.

Josep Miquel Duran és la primera persona cridada pel jutge per oferir aquest diumenge la seva versió dels fets. També ha de declarar Xavier Izquierdo, cap de l'àrea d'Espai Públic i càrrec de confiança del regidor d'aquesta àrea a l'Ajuntament, Francisco Bustos, germà de l'alcalde de Sabadell.

Precisament, el titular del jutjat vol reservar tota la tarda d'aquest diumenge a la declaració de Manuel Bustos per tal d'aclarir els fets relacionats amb el Cas Mercuri de presumpta corrupció urbanística a Sabadell. Com va passar divendres, les declaracions dels imputats van acabar fins ben entrada la nit de dissabte. A banda de Costa, també va prestar declaració Francisco Bustos; el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Joan Manau i el regidor de Sostenibilitat , Ricard Estrada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.