Política

Ibi nomenarà fills adoptius dos dirigents sindicals

El plenari municipal ha decidit per unanimitat instruir expedient administratiu per fer-ho possible

El portaveu del grup muniicpal d'EUPV-Ibi, Santiago García, anuncia que l'Ajuntament d'Ibi va adoptar ahir l'acord d'iniciar els expedients administratius d'honors per a nomenar fills adoptius d'Ibi i concedir-los la Tartana d'Or a títol pòstum a Emilio Bernabeu Pastor, dirigent local d'UGT i Manuel Serrà Llomes, dirigent local de CC.OO.

Aquesta moció, presentada a instàncies del Consell Polític Local d'EUPV a Ibi, va ser recolzada de forma unànime per tots els partits polítics amb representació en el Ple municipal, per la qual cosa aquests dos expedients s'inicien amb el consens que aquest tipus de reconeixements han de tenir.

El portaveu d'EUPV en l'Ajuntament iberut subratlla que “per a EUPV és molt important el consens aconseguit, i vull agrair expressament la generositat que tots els grups polítics han demostrat en aquest assumpte. A través del reconeixement del poble d'Ibi a aquestes dues persones, perseguim que es reconega també el treball i l'esforç de punts i tants homes i dones anònims que han treballat i lluitat per un Ibi més just i més humà, que han contribuït a millorar la societat que els ha tocat viure i ajudat a construir el poble d'Ibi tal com és en l'actualitat”.

Des d'EUPV esperen que es puga mantenir el consens en el moment de votar en el Ple la concessió d'aquestes distincions i que Emilio Bernabeu i Manuel Serrano puguen tenir el reconeixement del poble d'Ibi a la labor que van exercir al llarg de la seua vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.