Política

Victòria Mirasol és l'endollada d'aquesta setmana de Gandia

Va accedir a un càrrec dintre del gabinet de premsa després de ser la responsable del PP en la campanya electoral

Abans d'arribar al PP, Mirasol va treballar a Gandia Televisió durant l'etapa socialista

Aquesta setmana, els socialistes de Gandia destapen el nom de Victoria Mirasol, que des de l'inici de la legislatura és membre del departament de Premsa i Comunicació de l'Ajuntament de Gandia, un dels més farcits d'endollats en tot el consistori. El principal aval que va acreditar la contractació pública de Mirasol, va ser haver estat la responsable de premsa del PP durant la campanya electoral.

Abans de la seua singladura al PP, els socialistes de la ciutat més gran de la comarca de la Safor asseguren que “Mirasol va estar treballant a Gandia Televisió en l'etapa socialista. Una televisió pública que després, i ja en l'Ajuntament, Mirasol va veure morir en mans de Torró, que la va tancar per tal d'afavorir interessos d'empreses privades a les quals li unia una estretíssima relació”.

Segons sembla i sempre en opinió dels socialistes de Gandia, “des de l'arribada del PP al govern de Gandia, el departament de Comunicació ha estat protagonista de nombroses polèmiques: des del fet de prohibir a l'oposició realitzar rodes de premsa a la sala de premsa municipal, passant per l'edició del BIM, un autèntic pamflet de Torró i el seu govern on es veta a l'oposició, i fins a la redacció de notes de premsa que tenen més de lectures de la realitat que fa el PP que de comunicacions institucionals. I, el que és més greu: són comunicats que es pengen al web municipal com si foren del govern mentre que són apologies del PP”.

Probablement totes aquestes polèmiques han provocat que el departament de premsa haja anat engreixant i canviant als seus protagonistes. Curiosament, però, per al partit que fa la denuncia, “Mirasol ha estat en ell des del primer dia, encara que ha canviat les seues funcions en diverses ocasions. Un lloc de treball que li reporta un jornal d'uns 30.000 euros a l'any”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.