Política

Javier Reig és l'endollat denunciat pel PSOE de Gandia aquesta setmana

És l'advocat de Torró i el regidor que més cobra de l'Ajuntament amb una nòmina de 50.000€ anuals

La trajectòria política de Reig abraça diversos partits polítics, passant per Unió Valenciana i el PP i ha governat amb dos partits: ara amb el PP i fa uns anys pactant amb Esquerra Unida, Nova Esquera i el PSPV-PSOE

Aquesta setmana els socialistes enceten el nou any destapant el nom de Javier Reig, qui amb Arturo Torró, té el futur assegurat sent, per una part, l'advocat de tots els seus embolics i, per una altra, l'endollat que més cobra amb diferència, amb una nòmina de prop de 50.000 euros anuals, cobrant més que els regidors electes de l'Ajuntament de Gandia.

Aquest jornal converteix a Reig en l'endollat per excel·lència, donat que ha estat posat a dit per Torró, qui el va deixar fora de la llista electoral en un primer moment perquè li havia promès ser regidor no electe en cas d'aconseguir el govern.

Aquest lloc de treball com a personal no electe eximeix a Reig de les retallades de sou dels regidors i permet que, a data de hui, cobre més que qualsevol altre regidor.

Reig ha estat acumulant una enorme trajectòria política que dura ja prop de dues dècades, en les quals ha estat vinculat a més d'un partit polític i ha governat també amb forces polítiques de diferents tendències. Així, Reig va començar a Unió Valenciana, partit amb el qual va formar govern amb el PSPV-PSOE, Esquerra Unida i, després, Nova Esquerra. Després, va passar a formar part del PP, on ha sobreviscut a les guerres internes, treballant amb Fernando Mut, amb Carla Ripoll i amb Torró.

Durant tots aquests anys, Reig ha arribat a compaginar el sou que percebia de l'administració pública amb els seus emoluments com a advocat, arribant a tenir dedicacions exclusives sense abandonar del tot la seua feina com a advocat en un despatx privat.

Hui en dia, Reig és, a més de l'advocat de Torró, la seua mà dreta, i com a regidor no electe ha heretat les responsabilitats de totes les seccions que Torró ens vol fer creure que porta ell directament, com ara Seguretat Ciutadana, Trànsit i Mobilitat o Turisme. Tantes són les àrees que abraça i tant l'assessorament judicial que ha de donar a Torró que hui en dia els departaments que controla són dels que pitjor funcionen en l'Ajuntament de Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.