Política

Continua desintegrant-se el Grup Municipal del PP d'Alaquàs

Els socialistes demanen la dimissió del síndic Pepe Pons davant la irresponsabilitat política i la manca de lideratge

Des que s'ha instaurat la democràcia, cap altre grup polític s'havia desballestat tan aviat com ho ha fet el PP d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

En tan sols un any de legislatura, el grup polític que ocupa més espai a la bancada de l'oposició s'ha vingut en orris amb el que això suposa per a la qualitat democràtica i la convivència ciutadana.

És per això que des dels socialistes d'Alaquàs demanen la dimissió immediata del síndic portaveu, Pepe Pons per ho saber liderar amb solvència aquesta força política on acaba de dimitir Maria Sierra Palomino, tercera d eles renúncies substanciades en tan curt espai de temps.

Amb aquesta dimissió es demostra la manca de projecte polític i una evident manca de lideratge, que a data de hui s'ha mostrat incapaç de resoldre les lluites internes d'aquesta formació política conservadora. Lluites que res tenen a veure amb la política local mi municipal.

Ara s'ha vist com, la candidatura del PP a les darreres eleccions municipals es descompon a marxes forçades degut a que va estar configurada sota la imposició del cap de llista i contra la voluntat de l'agrupació.

La dimissió de Maria Sierra ha evidenciat la provisionalitat d'una llista intervinguda per la fontaneria del carrer de Quart i sota la pressió política de Cotino.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.