Política

Compromís per la Safor-Valldigna comença a caminar a la comarca

Pepa Izquierdo és la primera portaveu amb un suport del 97% de la militància

El teatre del Raval de Gandia ha acollit, dissabte 26 de gener, l'assemblea constituent de Compromís per la Safor-Valldigna, que també ha servit de presentació davant la societat de la nova executiva, elegida per la militància del Bloc, Iniciativa i la gent adherida a la coalició.

L'acte ha començat amb una presentació del funcionament, drets i deures de totes les persones que formen part del projecte, conduïda per Agus Brines i Miquel Aleixit, membres de l'Executiva Nacional del Bloc.

Pepa Izquierdo, que encapçalava una candidatura que ha qualificat “de consens”, ha presentat un equip que ha rebut el suport del 97% del públic assistent.

L'acte del Raval ha tingut també una part oberta al públic, iniciada per Lorena Milvaques. La regidora - portaveu del grup municipal Bloc - Verds - Compromís a Gandia ha explicat la seua particular manera de veure la coalició i ha animat a treballar de valent a Gandia, per fer front a les polítiques nefastes de Torró i per tornar a la ciutat ducal la capitalitat comarcal.

En el torn de cloenda, la nova portaveu comarcal de Compromís ha fet un repàs dels reptes a què cal fer front i entre ells ha subratllat, l'abandonament de la Mancomunitat per part del govern de Gandia, per una política irracional i xulesca de Torró; la situació de paràlisi de l'hospital comarcal; la precarització de l'educació; el desmantellament dels serveis públics bàsics i la necessitat d'infraestructures viàries tan bàsiques com el tren Gandia-Oliva-Dénia.

Mireia Mollà i Enric Morera han tancat l'acte amb sengles parlaments on han emfatitzat la importància de la comarca i el valor de la suma dels partits i grups que configuren aquesta coalició. Tots dos han apostat pel treball conjunt, colze a colze, en un projecte que aposte per la innovació en la manera de fer política, d'apropar-se a la gent, que siga autocrític i que aporte canvis substancials al sistema actual, que avantposa el pagament de deutes i no pensa en les persones.

L'executiva comarcal

Redacció

Portaveu Comarcal: Pepa Izquierdo

Secretari d'Organització: Jordi Puig

Secretari de Finances: Jesús Romero

Secretària de Relació amb la Militància: Alícia Boigues

Secretari de Materials: Marcel Adsuara

Secretari d'Implantació: Josep Miquel Moya

Secretari d'Acció Electoral: Ferran Escrivà

Secretari Institucional: Tomàs Ferrandis

Secretària de Cultura: Yolanda Santos

Secretari d'Esports: Eloi Pomar

Secretària d'Educació: Laura Morant

Secretària de Formació i Dinamització: Jacinta Rubio

Secretària de Consum: Encar Mifsud

Secretària d'Igualtat: Roser Pérez

Secretari de Sanitat: Raül Ribes

Secretari d'Economia i Territori: Pau Pérez

Secretari de Medi ambient: Joan Josep Morant

Secretària de Moviments cívics: Anna Company

Secretari de Joventut: Carles Morant

Secretària de Patrimoni: Imma Ibiza

Secretari de Comunicació: Raül Navarro

Secretari d'Innovació i Xarxes: Alexandre Ruiz



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.