Política

L'alcalde de Beniarjó nega un espai a Compromís per informar sobre el rebut del fem

L'Ajuntament ha anunciat una contraprogramació d'aquest acte informatiu per a dilluns vinent

El passat dimecres dia 30 de gener el Bloc - Compromís per Beniarjó va patir novament l'actitud antidemocràtica per part de l'alcalde del PP, Salvador Enguix en negar-los una dependència municipal per a realitzar una reunió informativa respecte al nou rebut de fem emés pel Consorci de la Gestió de Residus.

Després de presentar la sol·licitud pel registre d'entrada de l'Ajuntament de Beniarjó per a que se'ls cedira una sala de l'edifici social polivalent per a la realització de l'esmentada reunió informativa per al dia 30 de gener a les 19 hores, i després de comunicar-los verbalment el primer tinent d'alcalde que no hi havia cap problema, en el mateix moment de l'entrega de la sol·licitud, el Secretari Local del Bloc Nacionalista Valencià a Beniarjó, Marc Estruch va rebre una telefonada de l'Alcalde informant-li que l'Ajuntament ja tenia una reunió pel mateix tema el proper dilluns, a la qual cosa Marc Estruch, també regidor de l'ajuntament de Beniarjó li contestà que ja li diria alguna cosa al respecte.

El dimarts al matí el regidor del Bloc-Compromís per Beniarjó, Marc Estruch, contacta amb Salvador Enguix, i li comunica la intenció de realitzar la reunió, reiterant la petició de la sala, a la qual cosa Enguix va respondre que buscaren un altre lloc, negant així un lloc públic per poder fer una reunió motivada per l'interés demostrat per molts veïns de Beniarjó sobre este tema, degut a la falta d'informació donada fins al moment per part del consistori.

A més, es va arribar a fer un ban mitja hora abans de començar la reunió, convocant a una altra que ha de fer l'ajuntament el proper dilluns, creant confusió a la gent que fins i tot es va pensar que la reunió del Bloc - Compromís s'havia ajornat.

La reunió va poder realitzar-se finalment al local que té en propietat l'Associació Artístic – Musical Ausiàs March de Beniarjó, acudint prop del centenar de persones, amb una gran participació per part del públic que formulà moltes preguntes i exposà molts dels assistents, el seu parer respecte al tema tractat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

Barrabés diu que es va reunir amb Begoña Gómez i Pedro Sánchez a la Moncloa

Barcelona
política

La consellera Natàlia Mas predica a Madrid que el finançament singular no perjudica ningú

madrid
judicial

Interior ha rebut 21 peticions en un mes per al retorn de multes

barcelona
política

Arrenca el judici als vuit veïns del Raval encausats per escridassar Vox el setembre de 2020

Barcelona
Política

Registrada la reforma de la llei d’estrangeria per al repartiment de menors

barcelona
Estats Units

Biden insta a “refredar” l’ambient polític després de l’atemptat contra Trump

Barcelona
Política

L’ANC denuncia un atac “feixista” a la seu nacional de Barcelona

barcelona
Perú

Alberto Fujimori serà candidat a les eleccions presidencials

Barcelona
estats units

Trump sobreviu a un atac en un míting republicà

los angeles