Política

El PSPV de Gandia subratlla Santiago Montolío com el “recomanat” de la setmana

És el desé membre de la formació política juvenil del PP que ha trobat sou sota la influència de l'alcalde Torró

Ha canviat en diferents ocasions de lloc de treball des del començament de legislatura i actualment es troba en Participació Ciutadana en el fòrum Manuel Broseta

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Santiago Montolío, el desé membre de la formació política juvenil del PP, les Noves Generacions (NNGG), que troba sou en el club dels “protegits” de Torró.

Aquest jove, a més de pertànyer a NNGG, on abans tenia un càrrec en l'executiva, és membre de la comissió executiva del PP, d'on és secretari de l'àrea de Mobilització.

A Santiago Montolío, com a molts altres dels “clavat de calbot” de les NNGG del PP, tampoc se li coneix cap formació educativa concreta. Un fet que no ha impedit que trobe un salari de prop de 20.000 euros anuals dels diners de tots els gandians. Uns diners que cobra per diferents tasques, perquè des de l'inici de legislatura, Montolío ja ha canviat en diferents ocasions de lloc de treball, la qual cosa demostra que el PP té contractats joves no per la seua necessitat i vàlua professional, sinó com a pagament de favors, per això van buscant-los llocs de treball on siga.

Així, va iniciar l'exercici de la mà de la regidora Emi Climent, presidenta de la junta de districte de què ell és membre, la del Raval. Però després de canviar de regidoria, Montolío va deixar de treballar per a Climent i va estar en el Raval.

Actualment es troba col·locat a dit en el departament de Participació Ciutadana, treballant físicament en el fòrum Manuel Broseta, que ja es coneix com el viver dels “beneficiats” del PP de Torró. Durant tot aquest temps, Montolío també ha participat en debats en mitjans de comunicació i altres esdeveniments públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.