Política

Alcoi celebrarà una sessió de debat sobre l'estat de la ciutat

Esquerra Unida d'aquesta localitat acusa UDyP de mentiders

La formació cerca la manera de fer intervenir les associacions del poble

Al darrer plenari de l'Ajuntament d'Alcoi, en resposta a una pregunta d'UPyD, l'alcalde, Toni Francés, va anunciar que els debats de l'estat de la ciutat s'inclourien i es regularien al Reglament Orgànic Municipal que en aquests moments es troba en període de redacció. Però, que, independentment d'això, aquest any es realitzarà un debat sobre l'estat de la ciutat.

Davant d'aquest anunci, la formació política d'UPyD, segons el coordinador d'EU d'Alcoi, Diego Fernández, “ha manipulat la informació” per tal de fer creure que el govern municipal es negava a dur endavant aquesta proposta.

Per això, el coordinador de la formació d'esquerres vol aclarir que buscaran la millor data per realitzar aquest plenari extraordinari.

Fernández diu que “EU garanteix que hi haurà debat” i anuncia que “prompte concretarem la data”, de la mateixa manera anuncia que “no ha de ser un debat només entre formacions polítiques amb representació municipal, per això des de la regidoria de participació, Francesc Agulló, té previst que les associacions veïnals, culturals i socials tinguen també el seu espai per fer propostes concretes que s'arreplegaran a aquest plenari extraordinari.

Al marge d'aquest anunci, Fernández considera “indecent la manipulació informativa d'UPyD i li recorda que les seues propostes van al plenari perquè el nostre grup municipal creu convenient que siga així però no podem permetre per més temps aquestes mentides d'aprenent de Goebbels a les que ens sotmet David Sabido”.

A més, Esquerra Unida recorda que a l'Ajuntament d'Alcoi s'han celebrat als darrers anys tres debats generals sobre l'Estat de la ciutat i que els tres van ser a petició d'Esquerra Unida



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.