Política

L'ajuntament d'Algemesí es gasta 6.573 euros en un sol dinar

Convida el triple de persones que en el mateix acte de l'any 2007 i més gent que en la festivitat del 8 de setembre

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Algemesí no deu haver-se assabentat que estem en crisi i que hi ha 3.292 ciutadans del poble aturats, perquè cada any continua gastant més en “dinarots”.

Si l'any passat es gastà en el dinar de St Antoni 5.112,72€ enguany ha incrementat la despesa un 28%. En gener de 2007 l'anterior corporació socialista convidava exactament a 100 persones i es gastava 2.568€. En 2013, amb un atur del 26% a tot l'Estat, i quan es predica austeritat, el PP d'Algemesí es gasta 6.573'60€, es a dir 1.460'88€ més que l'any anterior.

D'aquesta manera, segons el síndic portaveu de Més Algemesí, “dona un bon exemple del que millor sap fer: dilapidar els diners públics en grans esdeveniments, i utilitzar-los per treure rèdit electoral”.

Per a Josep Bermúdez, representant d'aquesta formació política local, “resulta indignant que en època de crisi, que és quan aquestes despeses s'han de reduir, aquest Ajuntament gaste un 156% més de diner públics que en 2007. Queda clar que aquest equip de govern ha perdut totalment el rumb i el sentit de la mesura”

Però encara resulta més cridaner que a aquest dinar es convide més gent que al dinar de la festa grossa del poble. Si en 2012 es convidà al dinar institucional del 8 de setembre a 312 persones, a aquest dinar s'han convidat 324.

Més Algemesí assegura que els ajuntaments no estan per organitzar banquets, i res justifica un nombre de convidats tan elevats. El PP està acostumant a la gent a participar en actes públics per la “recompensa” dels dinars, quan a aquest tipus d'actes s'ha d'anar i participar de manera desinteressada i altruista.

Per a Més Algemesí resulta intolerant, immoral i insolidari envers els 3.292 persones que estan passant-ho mal gastar aquesta quantitat de diners en un dinar l'únic objectiu del qual és refermar la fidelitat al vot popular. “Eixos 6.573'60€ que s'han gastat en un dinar perfectament prescindibles, podrien haver-se emprat per contractar a 6 persones un mes pagant-los 1'5 vegades el Salari Mínim Interprofessional (incloent fins i tot la part de la SS de l'empresa), o s'haguera pogut donar a 15'5 famílies una ajuda equivalent al subsidi de 425 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salvador illa

El filòsof seriós

POLÍTICA

“Unir i servir”, les receptes del 133è president

BARCELONA
política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA