Política

El PSOE de Gandia senyala l'executiva del PP com a “recomanats” de la setmana

Dels 47 membres que conformen l'executiva local (sense tenir en compte als vocals), 42 perceben un sou públic com a pagament de favors per part d'Arturo Torró

En aquesta ocasió, la recent celebració del X Congrés Local del PP de Gandia mereix un capítol especial de la campanya que porta endavant el PSPV-PSOE d'aquesta localitat d ela comarca de la Safor. I és que la nova llista de l'executiva del reelegit Torró, evidencia la relació que tenen amb el PP els noms que, fins ara, han destapat els socialistes en aquesta campanya, així com altres que vindran en properes entregues del recomanat d ela setmana.

Ni més ni menys que 42 dels 47 membres que conformen l'executiva del PP (aproximadament un 90% del total) perceben un sou públic de caràcter eventual (regidors i assessors), en la majoria dels casos, de les arques municipals de Gandia. Sens dubte, una manera que té Torró de pagar els favors a tots aquells qui han fet campanya amb el PP: regalar-los un lloc de treball.

Una dada curiosa i que demostra que el PP viu totalment allunyat de la realitat de la ciutat. Mentre que la ciutat de Gandia supera una taxa de l'atur del 26% de la seua població activa, l'executiva del PP té 'pleno empleo' gràcies als jornals que, a dit, els ha donat Arturo Torró.

A més, tal i com han denunciat els socialistes aquesta setmana, aquest fet suposa una perversió de la cosa pública, perquè Torró ha conformat un exèrcit de 47 persones per a començar a treballar ja de cara a les eleccions de 2015 (tal i com ell mateix va dir en el seu discurs de reelecció) de les quals 42 cobren dels diners de tots els gandians.

Així, de manera pràcticament directa, Torró i el PP pagaran la mà d'obra de la seua propera campanya electoral amb els diners de tots els gandians pagant sous al 90% de la seua executiva.

Des de les files socialistes es pregunten si durant els propers dos anys, aquestes 42 persones (entre les quals hi ha regidors i recomanats) treballaran pel benefici dels ciutadans o pel benefici personal i del seu partit.

Segons sumen els socialistes locals, “aquest fet és una evidència més de que el PP va mentir descaradament en 2011 quan va prometre treball per a tots amb aquell lema electoral de 'Ahora Empleo'. Perquè el temps ha demostrat que són incapaços de revertir el problema de l'atur a Gandia (hi ha més de 1.500 aturats més des de que el PP governa a Gandia) i, en realitat, als únics que s'han preocupat de trobar-los feina és als seus amics i coneguts. Uns amics que ara, en comptes de treballar per a acabar amb el problema de l'atur, treballaran per a les eleccions de 2015”.

Per tot això, la campanya del recomanat d ela setmana, dedica aquesta setmana una fotografia molt especial: la de la nova executiva local del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.