Política

L'oposició exigeix al Consell responsabilitats pel col·legi que s'ha quedat sense servei de menjador

L'empresa de càtering suspén el servei perquè el govern valencià no els ha pagat un deute de 180.000 euros

Educació diu que es pagarà prompte, però sols la meitat

Els grups de l'oposició han demanat responsabilitats al Consell perquè no ha evitat que el col·legi Illa de Tabarca d'Alacant es quede sense servei de menjador. L'empresa de càtering que atén el menjador s'ha vist obligada a suspendre aquest servei “ofegada” per l'impagament de 180.00 euros per part del Consell, cosa que vol dir que no han cobrat des de maig de 2012. Així un total de 26 alumnes que no han estat recollits pels seus pares, han menjat un entrepà que ha pagat l'Ajuntament d'Alacant.

Des de Compromís, la diputada Mireia Mollà ha anunciat que sol·licitarà la compareixença de la consellera M. José Catalá perquè explique què ha passat. “S'han traspassat tots els límits, Catalá ha consentit que s'arribe a aquesta situació en un centre que acull xiquets en risc d'exclusió social que no sempre tenen garantit el menjar en les seues cases”, ha subratllat.

De la seua banda, la diputada d'EU, Esther López Barceló, ha fet ressaltar que la “mala gestió” del Consell està afectant els col·lectius més vulnerables.

Des de l'Ajuntament d'Alacant, el portaveu socialista Miguel Ángel Ull ha exigit a l'alcaldessa, Sonia Castedo, que “pressione” el govern d'Alberto Fabra per no deixar sense menjador el centre escolar.

La resposta de la Conselleria ha sigut un anunci en què indiquen que es pagarà al més prompte possible, però sols una part del deute.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.