Política

Es reclama a Gandia un nou pacte per l'ocupació

Compromís dubta que les polítiques locals siguen suficients per tal de trobar una solució realista a mig termini

El col·lectiu local de Compromís per Gandia lamenta el nou augment de l'atur a la ciutat en 310 persones al mes d'abril, el que situa la xifra de desocupats en 9.895 persones. Per a Compromís, en primer lloc, cal denunciar “el fracàs global de la reforma laboral del PP, ja que abaratir l'acomiadament no podia sinó afavorir l'eixida forçada de treballadors del mercat laboral i no l'entrada, com s'està demostrant”.

En segon lloc, per al responsable d'Ocupació de la coalició, Pere Alberola, cal preguntar-se quina responsabilitat assumeix el govern municipal del PP, “ja que si el lema del PP en campanya electoral era ‘ahora empleo' sembla que els resultats són els diametralment oposats i ens trobem a punt de superar la barrera dels 10.000 aturats registrats a la ciutat”.

Compromís dubta que les polítiques locals siguen suficients per trobar una solució realista a mig termini. Per això, demana a l'alcalde de la ciutat que impulse, de forma extraordinària i urgent, una trobada de totes les forces polítiques, sindicats i actors socioeconòmics per elaborar i consensuar un programa “real, concret i estratègic” contra l'atur i per l'ocupació a Gandia.

Finalment, Compromís també denuncia l'austericidi al qual està sotmetent la Generalitat i el Govern central als municipis de qualsevol dimensió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.