Política

Multen Orengo per excés de velocitat i diu és ‘una anècdota'

El portaveu del PSPV-PSOE ha sigut denunciat per la Guàrdia Civil a l'autopista quan circulava a 143 quilòmetres per hora

També tenia el carnet de conduir caducat

La Guàrdia Civil ha multat el portaveu socialista a la Diputació de València i exalcalde de Gandia, José Manuel Orengo per excés de velocitat –circulava a 143 quilòmetres per hora a l'autopista– i per tindre el carnet de conduir caducat. Segons ha relatat el mateix Orengo en el seu compte de Facebook, ha pagat 300 euros als agents que “han complit amb el seu treball”, alhora que ha reconegut sentir-se “fastiguejat”.

El socialista ha assegurat que la multa per excés de velocitat i tindre el carnet caducat és “una anècdota”, “una circumstància normal” que ocorre “a qualsevol ciutadà”, encara que ha reconegut que no és correcte i ha mostrat “el seu propòsit d'esmena”. “És un excés de velocitat que no s'hauria de produir, però dins de l'autopista tampoc és alguna cosa tan extraordinària”, ha assenyalat Orengo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.