Política

Compromís per Benidorm presenta el projecte polític

A l'acte van estar presents Franc Ferri i Mireia Mollà entre d'altres militants i simpatitzants

El col·lectiu de Compromís per Benidorm donà ahir un pas més amb la presentació del seu projecte polític a la ciutadania amb un acte obert en el que participaren els diputats a Les Corts Mireia Mollà i Fran Ferri, a més del portaveu local, Josep Pascual, i Domingo Botella, secretari d'Implantació.

Pascual va destacar que “des de Compromís oferim una alternativa basada en el valencianisme progressista, l'esquerra moderna i l'ecologisme polític per parlar pels problemes reals de la gent, sense dependències de ningú i amb les mans netes, només al servei dels ciutadans i ciutadanes del nostre municipi”.

Així mateix, el portaveu local de Compromís va animar als veïns i veïnes de Benidorm a participar en este projecte polític obert i innovador que busca liderar un canvi polític amb la cooperació amb la ciutadania i els diferents agents socials.

Per la seua banda, Fran Ferri va explicar la estafa que suposa esta crisi econòmica, que també és política i de valors, i que es concreta en aspectes com les preferents, el rescat de la banca o la primacia dels dictats econòmics neoliberals, una situació que Compromís exigeix revertir posant en primer lloc les necessitats de les persones.

Alhora, Mireia Mollà va assenyalat que cal plantar cara a la corrupció i Compromís ho fa de manera contundent, però sempre acompanyada de propostes en positiu, de mesures que puguen posar-se en marxa per garantir la transparència en les administracions. Alhora, denuncià l'ús partidista que molts dels partits en el poder fan de les institucions, com és el cas de l'equip de govern de Benidorm que ha gastat 200.000 euros en la contractació temporal de l'exconseller zaplanista Fernando Modrego.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.