Política

Vicent Cabanilles és el “beneficiat” del PP de Gandia segons el PSOE local

L'ex regidor del PP i membre de l'actual executiva local, és un més dels que ha trobat treball en el playa-can

Es desconeix la seua funció concreta, però sembla que no reparteix martells ni estaques

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua esta setmana amb la campanya per donar a conèixer el nom dels més de 50 col·locats a dit, que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que mostren que cada retallada anunciada en personal i que venuda com estalvi “és en realitat una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Aquesta setmana, destapem el nom de Vicente Cabanilles Cabanilles, pro hom del centre-dreta local i en el seu dia regidor i ex portaveu del PP, que ha trobat acomodament laboral gràcies al Partido Popular, del qual és membre de l'executiva local, amb el que el PP s'apropa a la plena ocupació entre els seus dirigents.

Sembla, perquè com en tants altres temes en les contractacions d'amics i militants la transparència brilla per l'absència, que Cabanilles té un treball al playa-can que no és precisament el repartiment d'estaques per a lligar gossos.

D'esta manera, Vicente Cabanilles ha trobat a la fi la seua ínsula de Baratària, un terreny abonat per a consolidar d'esta manera el projecte polític d'Arturo Torró i contribuir al benestar de gossos i amics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.