Política

Salvador Perelló és el “beneficiat” del PP de Gandia d'aquesta setmana

Factura vora 2.000 euros mensuals per configurar el correu electrònic als regidors del PP i gestionar-los els webs

Aquesta setmana, els socialistes d ela ciutat ducal denuncien Salvador Perelló “Kasperski” (per als amics) com a “beneficiat” del PP de Gandia i contractat com a “presumpte” expert informàtic.

En la legislatura passada, el departament d'informàtica estava totalment cobert amb personal funcionari que no costava ni una aguileta a la municipalitat, però quan l'anterior responsable del departament ascendí com a cap de gabinet d'alcaldia, es contractà Salvador Perelló.

S'aquesta manera i per enèsima vegada, tot l'estalvi promés per Torró quedà en orris degut a que “Kasperski” factura mensualment 1.848 euros en concepte de suport informàtic.

Entre les funcions de Perelló està la d'assessorar els regidors del PP per adquirir les últimes tecnologies d'smartphone o tablet, a més de configurar-los el correu electrònic, reiniciar els ordinadors que aquests es pengen i encendre o apagar l'esmentada tablet com en el cas d'una regidora del PP poc destra amb aquestes noves tecnologies.

En opinió del grup socialista municipal, “l'ajuntament està farcit de troians que, com Salvador Perelló, facturen o cobren directament de la municipalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.