Vora dues dotzenes d'administratius entren a l'ajuntament

En dos anys del govern popular s'han convocat més de 100 places, una de les xifres més altes de la comarca

El saló de plenaris de l'Ajuntament de Torrent, ha acollit aquest matí del primer dilluns d'agost, la presa de possessió de 19 auxiliars administratius, quatre de les quals eren de promoció interna, i 15 llocs de treball convocats sota el sistema de torn lliure.

Darrerament, i en tan sols dos anys que porta la municipalitat torrentina gestionada pel Partit Popular, han estat convocades 118 places ben diverses, la qual cosa situa la municipalitat del poble més gran de la comarca de l'Horta, al capdavant com a creador de llocs de treball públic.

En aquest sentit però, tant els socialistes com el regidor del Bloc, han criticat aquesta febre ocupadora d'un ajuntament que ja disposa d'un bon nombre de funcionaris en la seua nòmina i que, aquestes noves places convocades, fa tot l'efecte d'haver estat creades per a donar cabuda a persones pròximes a la sensibilitat del partit en el govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.