Política

Elx realitzarà una ofrena al rei Jaume I el Nou d'Octubre

La Plataforma per l'Ús del Valencià ha convocat una ofrena cívica a les 11.30 hores

Durant l'acte es faran jocs tradicionals per als més menuts i es reivindicarà la valencianitat del sud

Dimarts 9 d'Octubre, la Plataforma per l'Ús del Valencià a Elx que formen El tempir, El Casal Jaume I, l'Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, Joves d'Elx i Xiquets d'Elx, ha convocat una ofrena cívica unitària a la figura del rei Jaume I a l'hort del Carme amb motiu de la Diada del País Valencià.

La convocatòria és a les 11.30 hores i l'acte comptarà amb jocs tradicionals per als més menuts amb la música de la Colla de Dolçainers i tabaleters El Cascabot.

L'ofrena vol reivindicar la valencianitat del sud, la llengua, la millora democràtica i el benestar social per a tots els ciutadans.

La crida unitària té com a objectiu unir a tots aquells que, “independentment d'ideologies, se senten units per la sensibilitat envers la llengua i la cultura”. La cita, que es fa per tercer any consecutiu, reivindica el passat històric i la valencianitat d'Elx.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.