Política

Jordi Barber subratllat com a “beneficiat” del PP de Gandia d'aquesta setmana

Els socialistes destapen el nom del quinzè membre de la formació política juvenil del PP que aconsegueix un sou amb els diners de tots els gandians

El nombre de col·locats del PP ja és de 53 en només dos anys i mig de legislatura

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “El enchufado de la semana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 endollats que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Jordi Barber, el número 15 (la 'niña bonita') dels membres de la formació política juvenil del PP (las Nuevas Generaciones) que troba feina i rep un sou dels diners de tots els gandians mentre l'atur juvenil supera rècords a la capital de la Safor.

Barber és membre de l'executiva de las NNGG d'Alberto Moratal i, com altres dels seus companys de partit, ha trobat un lloc on col·locar-se al departament de Joventut, on és assessor el seu president Moratal i que controla l'anterior president de la formació, Víctor Soler, qui assegurava en campanya electoral, que governaria sense assessors. Lluny queden aquestes paraules ara que governa i ha donat treball a tots i cadascun dels membres del seu partit.

I tot això mentre el drama de l'atur no deixa de créixer a Gandia. El govern del PP no millora el seu fracassat Pla d'Ocupació i es permet el luxe de rebutjar la proposta que els Joves Socialistes els fan de tornar a engegar el Pla d'Ocupació Juvenil que, a petició de la formació socialista juvenil, ja va donar treball a un centenar de joves fa poc més d'un any. I és que el “Ahora Empleo” només era per als amics del PP de Torró, que ja sumen 53 “enxufats” en només dos anys i mig de legislatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA
política

Torra i Borràs demanen que s’aixequi la suspensió de sou i feina als mossos investigats

barcelona

Els Bombers de Girona pendents de judici per l’1-0 demanen l’amnistia

GIRONA
bangladesh

El cap del Tribunal Suprem dimiteix davant les noves protestes

barcelona