Política

Tomás Barchín és el “recomanat” del PP de Gandia d'aquesta setmana

Després de fer campanya pel Partit Popular durant les eleccions de 2011, ha trobat feina com a nexe entre l'Ajuntament i l'empresa que fa el manteniment de les escoles

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “El enchufado de la semana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 endollats que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Tomás Barchin, conegut a Gandia per la seua vinculació al món de les Falles i, ara, per ser el col·locat número 60 del govern del PP de Torró. Barchin, qui va fer campanya de manera activa pel PP en les passades eleccions de 2011, sent un dels membres de l'anomenada ‘Marea Azul', ha trobat recentment la seua recompensa.

I és que hui en dia, Barchin és el coordinador de les obres de manteniment en els diferents centres educatius públics de Gandia, sent el nexe entre el consistori i l'empresa que s'encarrega del manteniment de les escoles de la ciutat. Ell és el responsable d'averiguar quines necessitats té cada centre i, després, gestiona la reparació de les mateixes amb l'empresa responsable.

Cal recordar que fins a l'arribada del PP al govern de la ciutat, les reparacions que necessitaven les escoles eren pagades també per l'Ajuntament de Gandia però eren els propis directors dels col·legis els qui gestionaven els diners i es responsabilitzaven de les reparacions dels seus respectius centres, donant així treball a diferents empreses de Gandia. En canvi, amb el PP, el manteniment dels centres s'ha centralitzat en una única empresa que va ser contractada a dit per Torró. Curiosament, aquesta empresa és propietat d'un membre de l'executiva local del PP de Gandia.

Així, amb la contractació d'aquesta empresa, Torró aconsegueix dos objectius: per una banda, pagar-li a una empresa que és propietat d'un membre de l'executiva del PP i, per una altra, tenir un espai on col·locar a part dels seus endollats, pagar-los amb diners de tots els gandians però amagant-los darrere d'una empresa privada.

Amb aquest nou “endollat” de la setmana, els socialistes ja han destapat 60 persones que, només per la simpatia que li professen al PP o els favors que li han fet a Torró, perceben ara un sou dels diners de tots els gandians. Una xifra de persones que demostra la gran mentida del govern del PP durant la passada campanya electoral, quan prometien treball mentre dos anys i mig després, hi ha més aturats a Gandia i només els seus amics tenen treball a costa dels impostos que paga el poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia