Política

Preocupació a Elx per l'aparició de pintades nazis

Joves d'Esquerra Unida fan l'advertiment d'un ressorgiment feixista a aquesta localitat

La coordinadora de Joves d'esquerra Unida del País Valencià, Araceli Díez, ha mostrat la seua preocupació pel creixement de la presència nazi a aquesta localitat valenciana.

La jove dirigent, fa l'advertiment a l'equip de govern municipal sobre el fet que cada dia hi ha una pintada nova a algun indret del nucli urbà, amb símbols neonazis o falangistes.

Però a més d'aquest fet que s'hi denuncia, aquesta agrupació política juvenil assegura que hi ha tracte de favor per part dels cosos de seguretat de 'l'estat respecte del grups organitzats de tendència ultra, com es va poder comprovar ala darrera manifestació estudiantil contra la llei Wert viscuda a Elx.

Segons denuncia Díez, hi ha diversos imputats per repel·lir la presència del grup “Respuesta estudiantil” (de clar tall ideològic nazi) i cap del agressors contra el Sindicat d'Estudiants.

Per a Araceli Díez, “la crisi i la vergonyant corrupció del PP i del PSOE estan provocant un ressorgiment feixista on Mercedes Alonso i el seu equip haurien de plantejar-se la seua condició de demòcrates en cas que no siguen capaços de posar fre a aquesta amenaça”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia