Política

El PSC tria els candidats a les municipals a Pineda i Premià de Dalt

Sense sorpreses. El PSC continua triant els candidats que hauran de representar la formació en les diferents poblacions del Maresme a les properes eleccions municipals del maig del 2015. Els dos darrers noms corresponen a les llistes del Premià de Dalt i Pineda de Mar. L'assemblea extraordinària socialista celebrada la setmana passada a Premià de Dalt va votar per unanimitat Jaume Cases com a candidat. Cases serà la tercera vegada consecutiva que encapçala la proposta del PSC al municipi. Periodista de formació, els darrers setze anys s'ha dedicat a la gestió en l¡àmbit de l'administració local. Cases també és conseller comarcal del Maresme.

Pel què fa a Pineda de Mar, l'actual alcalde, Xavier Amor ha estat l'únic que ha presentat els avals per concórrer com a candidat socialista als comicis. Segons fonts del partit, Amor hauria obtingut el 85% dels avals dels militants i es consolida com l'aposta de la formació per tornar a revalidar la majoria absoluta que ja va aconseguir tant en el 2007 com en el 2011. Amor és primer secretari del PSC a la comarca i ostenta el títol de president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). El divendres 4 d'abril l'assemblea extraordinària del PSC de Pineda acabarà de ratificar la candidatura. Per Xavier Amor, malgrat aquests vuit anys com a alcalde de Pineda, encara hi ha “molts objectius i reptes que em motiven a seguir treballant com el primer dia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia