Política

Fernández Díaz titlla les primàries del PSC de “conte xinès amb vot pakistanès”

El líder del PP a Barcelona acusa els candidats a alcaldable socialista de parlar molt del partit i poc de la ciutat

Demana al PSC que trenqui els acords amb CiU a l'Ajuntament perquè “no es pot ser alternativa a Trias i governar amb ell”

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat que les primàries per elegir l'alcaldable del PSC a Barcelona “han estat “una ficció, un conte xinès amb vot pakistanès”, ha etzibat.

El regidor popular ha valorat en declaracions així el procés que ha conclòs amb l'elecció de l'exdiputat Jaume Collboni com a candidat socialista a l'alcaldia i la controvèrsia sorgida durant la primera volta pels immigrants que votaven en grup en alguns punts de la ciutat.

En declaracions als mitjans, Fernández Díaz ha lamentat que els candidats han parlat “molt o tot dels partit i tot o res de Barcelona”. I és que segons ell, Collboni coneix els problemes interns del PSC, però no els de la ciutat.

“Les primàries han deixat com a resultat la incapacitat d'una mínima mobilització, han demostrat una absoluta divisió [al PSC] i una desorientació ideològica a l'hora de proposar una Barcelona alternativa a les propostes independentistes”, ha opinat.

El popular ha reclamat als socialistes que trenquin els acords dels governs metropolitans i comarcal amb CiU i revisin el Pla d'Actuació Municipal que van pactar amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ja que, al seu parer, “no es pot ser alternativa a Trias i a la vegada governar amb ell”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia