Política

Es presenta a Torrent una esmena a la totalitat a la modificació de plantilla

Per a a coalició Compormís aquesta modificació no soluciona la manca de planificació en matèria de recursos humans que pateix l'Ajuntament

Compromís per Torrent ha presentat una esmena a la totalitat a la proposta del Govern Municipal del PP, de modificar la plantilla de personal i el catàleg provisional de llocs de treball de l'Ajuntament.

Aquests nous canvis, en els recursos humans de l'Ajuntament, vénen a donar raó tant al grup municipal denunciant com al sindicat Comissions Obreres, atés que tots dos s'oposaren al seu moment als processos de provisió definitius del Vicesecretari i el Viceinterventor municipal, que tenen la consideració d'alts càrrecs funcionaris, llocs que ara volen eliminar-se i que a dia de hui es troben pendents d'execució de sentència en el primer i de resolució i execució en el segon.

Per a Compromís les diferents modificacions de plantilla aprovades pel PP, des que va arribar a l'alcaldia en 2007, obeïxen a criteris de provisionalitat i oportunisme polític i no a raons organitzatives i de racionalitat dels recursos humans i econòmics de l'Ajuntament de Torrent.

En aquest sentit, el mateix regidor de personal i portaveu del PP a l'Ajuntament, Jorge Planells, va admetre en la Mesa de Negociació del Personal Funcionari, prèvia a la presentació de la modificació de personal, que aquesta provisionalitat “és una situació que s'arrossega des de sempre i de la que ell no és responsable”, quan és el seu partit, el PP, qui porta governant en solitari des de juny de 2007.

Compromís s'ha mostrat totalment contrari a la proposta presentada perquè l'experiència de govern del PP ha demostrat, al llarg del temps, que determinades persones acaben accedint als llocs mitjançant adscripcions provisionals “ad hoc” en compte d'habilitar-se pel procediment normal de concurs, de tal manera que, tal i com es va expressar a la Mesa de Negociació, aquestes adscripcions són modificades “a posteriori” per a assignar complements de productivitat, una interpel·lació feta pels representants del treballadors a la qual no va respondre el President de la Mesa, el senyor Planells.

Finalment des de Compromís s'ha deixat palés que l'esmena a la totalitat ha sigut presentada sense perjudici de compartir la part de la modificació que suprimix les places de Vicesecretari i Viceinterventor, sobre les quals Beguer ha expressat que el seu grup ha estat en contra de la seua creació i posterior ocupació.

Les coses no s'han fet bé en matèria de personal i ahí estan els diferents contenciosos judicials, pendents d'execució de sentència, per a corroborar-ho, uns embolics legals que podien haver-se evitat i que han generat un seguit de costoses despeses processals, ha remarcat Beguer, el qual ha ressaltat que en l'expedient objecte de la modificació de personal figuren els informes dels Habilitats funcionaris que ocupaven els llocs que ara es volen suprimir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia