Política

Millo: “La confessió de Pujol significa 34 anys d'un engany històric”

El portaveu del PPC subratlla que l'afer genera “una profunda decepció” entre molts catalans i que “les excuses arriben tard”

Demanen que Hisenda continuï la investigació. perquè les explicacions ”són un pèl confuses”

El portaveu del PPC, Enric Millo, ha assegurat que la confessió de Jordi Pujol sobre una herència irregular a l'estranger significa “34 anys d'un engany històric”. Segons Millo, aquest afer està produint “una profunda decepció” entre molts catalans que havien confiat “en l'honradesa” de l'expresident i considera que “les excuses arriben molt tard”. “Com a mínim, ha tingut un comportament poc ètic”, ha ressaltat el portaveu del PPC en una roda de premsa a Girona. Per Millo, les explicacions que ha donat Jordi Pujol són “confuses”. Per això, espera que Hisenda investigui a fons els fets i subratlla que tot aquest afer “hauria de fer reflexionar sobre la seva condició legal d'expresident”.

Millo ha explicat que des del PPC no es volen “anticipar als fets” però assenyalen que és necessari que Hisenda continuï la investigació. “Les explicacions són un pèl confuses i creiem que és molt important que es conegui tota la realitat, quin és l'origen d'aquests fons, quina és l'evolució que han tingut els diners i quins impostos s'han hagut de pagar i no s'han pagat”, ha reflexionat.

Segons el portaveu dels populars catalans, tot aquest afer “ens hauria de fer reflexionar sobre la condició legal d'expresident”. “Si tot el que significa poder disposar d'una remuneració, de despatxos, cotxes i assessors, no hauria d'anar acompanyada d'un comportament absolutament impecable des del punt de vista ètic”, ha comentat.

En aquesta línia, Millo també ha manifestat que la confessió de Pujol deixa al descobert tots aquells dirigents de CiU que criticaven el PPC assegurant que els populars estaven realitzant una campanya de difamació. “Durant aquest temps, ja havien sortit algunes informacions que apuntaven que l'expresident Pujol tenia diners en paradisos fiscals i els dirigents de CiU atribuïen aquestes informacions a una campanya de difamació del PP”, ha explicat.

“Ara resulta que tot el que abans eren atacs del PP, avui són veritat”, ha conclòs. Millo ha fet aquestes valoracions des de Girona, on ha realitzat una roda de premsa per valorar l'actualitat política catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.