Política

Compromís per Elx anuncia noves accions per protegir el Palmerar

També han anunciat la celebració d'una ruta per potenciar el valor d'aquest patrimoni prevista per a diumenge vinent

El coordinador de Sostenibilitat Ambiental de Compromís per Elx, Vicent Sansano, ha explicat hui que “per tal de cridar l'atenció sobre la greu situació que travessa el Palmerar i buscar solucions al respecte hem posat en marxa una campanya de signatures, presentarem una moció al ple municipal i portarem a terme una ruta el pròxim diumenge”.

Sansano ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha ofert hui a Elx. En ella ha indicat que “la recollida de signatures busca demanar la convocatòria del Patronat del Palmerar, òrgan depenent de la Conselleria de Cultura, que no es reuneix des de 2006”.

Alhora, el coordinador de Sostenibilitat Ambiental ha apuntat que “hem redactat una moció demanant al ple de l'ajuntament que prenga l'acord de podar, netejar i regar urgentment els horts del Contador i del Bon Lladre que es troben ara mateix al límit de la seua supervivència i presenten greu risc d'incendi, a més d'instar a la Generalitat l'esmentada convocatòria del Patronat”.

El regidor ha manifestat que la coalició vol fer arribar esta moció als diferents grups polítics de l'oposició amb representació en el consistori i demanar-los que la presenten i la defensen en el proper ple.

En la visita prevista per a diumenge explicaran diferents problemàtiques de la gestió dels horts i faran algunes propostes de gestió que debatran amb els assistents per rebre propostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia