Política

Esquerra Unida d'Alcoi obri el procés de primàries a les Autonòmiques

La ciutadania es podrà inscriure en el cens de simpatitzants per poder votar des del 17 de setembre al 31 d'octubre

Esquerra Unida ha iniciat també a Alcoi el procés de primàries per a les Eleccions Autonòmiques de maig de l'any vinent. La ciutadania es podrà inscriure en el cens de simpatitzants per poder votar des del 17 de setembre al 31 d'octubre de 2014. La seua inscripció es podrà fer de forma telemàtica mitjançant la web www.primaries.eupv.org o acudint al despatx del grup municipal a l'Ajuntament d'Alcoi de dilluns a divendres en horarí de 9.30 a 14 hores.

La votació tindrà lloc en la seu d'EU l'entesa, carrer Entença, 93, el dia 8 de novembre de 2014.

A més a més, des d'EU s'ha destacat que “aquest sistema de primàries obertes aprofundeix encara més si cap en la democratització del nostre funcionament intern i del sistema d'elecció de candidats, per això votaran a les candidatures de les Corts totes les persones afiliades, i per això obrim també a la ciutadania la confecció del programa electoral i l'elecció de la persona candidata a la presidència de la Generalitat, a la què votaran els afiliats i, a més, tots els simpatitzants que ho desitgen i compartisquen el projecte d'EUPV”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.