Política

Camacho lamenta que l'ANC i Òmnium dictin l'agenda política i rebutja unes eleccions anticipades

La presidenta del PPC demana “respecte” per “les manifestacions que demostren que Catalunya és plural i diversa”

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, considera que l'ANC i Òmnium “no poden dictar l'agenda política” de Catalunya ni tampoc els passos a seguir pel president de la Generalitat, Artur Mas, en relació a la possibilitat d'un avançament electoral. “Crec que és gravíssim que tingui el full de ruta polític marcat per Carme Forcadell i per entitats que no són representatives democràticament”, ha subratllat aquest dilluns davant els periodistes a la porta de la seu del PP a Madrid poc abans de la reunió del Comitè Executiu Nacional de la formació. Per a Sánchez-Camacho “no seria bo unes eleccions anticipades”, i considera que Mas li està posant “en safata” un èxit electoral a ERC.

La presidenta del Partit Popular de Catalunya també ha expressat el seu respecte per l'acte que l'Assemblea Nacional de Catalunya(ANc) i Òmnium han portat a terme aquest diumenge a Barcelona i que ha aplegat milers de persones a la plaça de Catalunya. “La valoro amb respecte igual que m'agradaria que haguessin valorat amb el mateix respecte les manifestacions que demostren que Catalunya és plural i diversa”, ha dit en referència a la concentració amb motiu del 12 d'octubre que va tenir lloc a la mateixa plaça.

Sánchez-Camacho creu que els catalans estan “molt preocupats per l'aventura separatista de Mas i per les seves greus conseqüències que poden portar ERC a governar Catalunya i a fer una declaració unilateral d'independència, que seria molt greu i no seria bo ni per a Catalunya, ni per a l'economia ni per a les inversions”, ha assegurat.

És per això que ha demanat al president de la Generalitat que “rectifiqui immediatament” i que digui als ciutadans que l'agenda política del govern de Catalunya “no la marquen dos responsables d'entitats separatistes que no representen democràticament ningú, ni que tampoc la marca Junqueras” . “Crec que hauria de rectificar i de posar-se a governar, aprovar pressupostos i resoldre els problemes dels catalans, perquè la seva aventura separatista està perjudicant la convivència, l'economia i les inversions”, ha insistit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GUERRA A EUROPA

Ucraïna colpeja amb drons quinze regions russes, inclosa Moscou

BARCELONA
ALEMANYA

Arrenca la votació a dos lands de l’est on l’extrema dreta surt favorita

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Creix la pressió a Netanyahu després de la recuperació de sis cadàvers més d'ostatges

BARCELONA
ESTATS UNITS

Trump crea confusió i rebutja ara una esmena avortista a Florida

BARCELONA
Política

L’ANC convocarà una assemblea general per actualitzar el seu full de ruta

barcelona
GUERRA A GAZA

Primeres vacunes contra la pòlio, en una altra mortífera jornada d’atacs a la Franja

BARCELONA
ÀSIA

Manila i Pequín s’acusen d’un altre incident al mar de la Xina meridional

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Quart dia d’incursió israeliana a Jenín, a la Cisjordània ocupada

BARCELONA
AMÈRICA LLATINA

El Brasil tanca la xarxa social X i eleva el to de la disputa amb Musk

BARCELONA