Política

Guayem Alcoi es presenta a la ciutadania

Se suma aquesta proposta a les existents arreu el País Valencià per rescatar la democràcia participativa

Dijous 4 de desembre tindrà lloc l'acte de constitució de la plataforma Guayem Alcoi que opta a governar l'Ajuntament de la ciutat del Serpis després de la celebració de les Eleccions Locals i Autonòmiques del proper més de maig.

L'acte se celebrarà a l'Escola Industrial del Viaducte a partir de les 20 hores i en el mateix es procedirà a continuar en la seua organització convidant a participar en el projecte a totes les persones i entitats que comprenguen que és necessari propiciar un canvi en la forma de fer la polític municipal amb nous criteris de pluralitat, confluència programàtica, transparència i participació.

En aquest sentit, l'assemblea d'Esquerra Unida va acordar la setmana passada per ampla majoria la integració en Guanyem Alcoi en vistes a les properes eleccions municipals.

Guanyem Alcoi es tracta d'una plataforma ciutadana l'objectiu del qual és recuperar la democràcia i empoderar la ciutadania d'aquesta localitat d ela comarca de l'Alcoi per fer la vida política més participativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia