Política

Esquerra Unida d'Alcoi defensa la gestió municipal del complex Eduardo Latorre

La portaveu Estefania Blanes deplora que el PP continue dient que la gestió privada és millor després de l'experiència fallida

El col·lectiu local d'Esquerra Unida-L'Entesa d''Alcoi torna a defensar que la millor fórmula per al futur del complex esportiu municipal Eduardo Latorre és la gestió municipal, ja que la concessió privada ha demostrat un rotund fracàs després d'anys sense abonar el canon corresponent.

La portaveu del Grup Municipal d'EU a l'Ajuntament dAlcoi ,Estefania Blanes, ha lamentat el missatge que intenta llançar la dreta a l'opinió pública tractant de fer creure que la qualitat del servei serà pitjor en cas que l'Ajuntament assumira la gestió. «El PP torna a intentar fer-nos creure, a través del mantra neoliberal de que la gestió privada és millor que la pública, que el servei serà pitjor si l'Ajuntament assumeix la gestió, quan precisament la gestió ha de passar a mans de l'administració perquè l'empresa que tenia la concessió ha fracassat estrepitosament sense haver pagat mai ni un euro del canon pertinent a les arques municipals».

Blanes vol llançar un missatge de confiança en la gestió pública després que a l'últim ple municipal des de les files de l'oposició s'haja qüestionat la viabilitat de la gestió municipal en comentar que «tant el PP com Compromís van reiterar vàries vegades la seua desconfiança en la gestió municipal, intentant fixar fórmules per a que torne a licitar-se el servei en cas que hi haja pèrdues. Des d'Esquerra Unida no només donem suport a la municipalització del complex, sinó que confiem plenament en la idoneïtat d'aquest model de gestió.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia